INOXCROM, UNA MARCA AMB HISTORIA Y VALORS

70 ANYS ESCRIVINT AMB QUALITAT Y DISSENY

INOXCROM es una marca de bolígrafs i estilogràfiques nascuda el 1946 a Barcelona. D. Manuel Vaqué Ferrandis va començar el seu bagatge industrial fabricant plumilles en acer inoxidable com a alternativa viable i eficaç a l'or, amb la mateixa característica de no alterar-se per l'acció corrosiva de la base aquosa pròpia de la tinta xinesa. Per donar un acabat brillant al metall, el va cobrir amb una fina capa de crom galvanitzat, sent l'associació de les dues paraules inoxidable i cromat la que va donar a llum la marca registrada INOXCROM ®, l'any 1946. Marca de referència en plumilles, fabricades per l'empresa INDUSTRIAL MAVA.

“LA MARCA INOXCROM NEIX DE LA FUSIÓ ENTRE INOXIDABLE I CROMAT”

“UNA MARCA BASADA EN ELS VALORS HUMANS I LA BUSQUEDA CONSTANT DE LA MILLOR QUALITAT AL MILLOR PREU”

Quan va començar a fabricar plumilles per estilogràfiques automàtiques, va conèixer a D. Ricardo Gurina Pérez, qui comercialitzava estilogràfiques d'empreses muntadores. L'associació entre aquests dos emprenedors va donar lloc a constituir, l'any 1953, l'empresa industrial INOXCROM S.A. que seria, des de llavors, l'encarregada de fabricar articles d'escriptura de la marca INOXCROM ®.

El fundador va poder posar en marxa, des d'aquell mateix instant, la seva filosofia empresarial basada en els "valors de les persones", que el va portar a potenciar als seus empleats de base fins a llocs directius, aconseguint la seva fidelització laboral. Així mateix, va posar en pràctica la metodologia del "fet a casa" com a referent a la fàbrica. És a dir, una empresa autosuficient amb fabricació pròpia de tots els components.

“L' ESCRITOR JOSEP PLA VA CITAR INOXCROM COM EMBLEMA DE LA ESCRIPTURA DE LA SEVA ÈPOCA”


Des de les estilogràfiques, que van ser sens dubte l'eina de treball de moltes generacions d'estudiants, i que el mateix escriptor català, Josep Pla, cita com a emblema de l'escriptura d'aquells anys, el bon fer, juntament amb el disseny i competitivitat de seus productes, va portar a la marca INOXCROM ® a tenir presència activa en 75 països.


Accept

Site use cookies