Bolígrafs personalitzats amb logo.

Made in Spain

La diferència Inoxcrom®

El disseny, la qualitat d'escriptura i la seva durabilitat són el senyal d'identitat dels nostres bolígrafs publicitaris.

Un bolígraf promocional amb logo és una bona manera de difusió de la marca a fires, esdeveniments i trobades comercials. A més d'un obsequi útil que garanteix la visibilitat de la marca en mans del receptor.

Des de Barcelona personalitzem tota una gamma de bolígrafs amb logo, llapis i plomes a joc. Des models en plàstic reciclat i antibacterià, fins bolígrafs i estilogràfiques d'acer inoxidable o lacats d'alta qualitat.

El gravat làser en 360º permet múltiples possibilitats de personalització i aplicació de la seva marca en tota la superfície. El nivell de detall i precisió és molt superior a les anteriors tècniques de marcatge.

Els bolígrafs impresos en serigrafia i tampografia permeten reproduir amb fidelitat els seus colors corporatius sobre diverses superfícies, mentre que el film 360º aconsegueix dissenys envoltants a tot color d'alt impacte publicitari.

La personalització de cada peça, que pot incloure el color de l'injectat en models de plàstic, garanteix una aplicació fidel de la seva imatge de marca.

¿Farts de l'usar i llençar?

El cor de cadascun dels nostres instruments d'escriptura és el seu recanvi d'alta capacitat. Dissenyat i fabricat amb la nostra reconeguda qualitat, fa de cada Inoxcrom® una eina sostenible i duradora. Els bolígrafs personalitzats recarregables escriuen tan bé i durant tant de temps que són la millor inversió publicitària per a la seva empresa.

La presentació, en estoigs personalitzats de qualitat Premium, facilita el primer impacte de la seva obsequi, i una percepció de qualitat associada a la seva marca.

El control de qualitat durant tot el procés de producció, assegura que cada bolígraf arribi en les millors condicions i serveixi de suport a la seva marca durant molt de temps, fent la seva inversió més rendible.

Aquesta és la diferència Inoxcrom®.

Làser 360º

El gravat làser en 360º, garanteix la reproducció fins al més mínim detall i sense distorsions de la seva imatge

Alhora aconsegueix espectaculars i duradores formes de personalització de disseny envoltant. Una exclusiva de Inoxcrom®

La millor imatge

Personalització de tots els detalls, incloent el color de l'injectat en cos i terminals, per a una aplicació precisa de la seva imatge corporativa.

Gamma Premium

La nostra gamma Premium, personalitzada amb làser per a un efecte i durabilitat impecables.

Presentació

Solucions d'estoigs premium personalitzats que garanteixen l'exposició de la seva imatge des de la primera impressió.

Departament de personalització:

Per a consultes o sol·licitud de pressupostos.

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar